Maui helikopter túra

Remek módja a rejtett helyek felfedezésének

A Maui helikopteres túrák nagyszerű módja annak, hogy a szigetet más szemszögből lássuk, és egy szórakoztató kalandot éljünk át. Ha még soha nem ültél helikopteren, ez egy nagyszerű hely erre.

Látni fogja az összes szépséget, amit Maui kínál, és remekül szórakozhat az egész család. A túrák nem túl drágák, és negyvenöt perctől több mint egy óráig tartanak. A Maui helikopteres túrákkal olyan helyeket is láthat, amelyek általában megközelíthetetlenek. Olyan helyeket, amelyek gyalog vagy járművel nem érhetők el, a levegőből láthatunk. Lélegzetelállító látványosságok várják azokat, akik készen állnak néhány szórakoztató Maui helikopteres túrára. Ha hosszabb ideig marad a szigeten, érdemes elgondolkodni azon, hogy több Maui helikopteres túrát is tegyen.

Fotó: Jon Ly, @jonatron

Kelet Maui

Fotó: Anton Repponen, @repponen

Kelet-Maui helikopteres túráin a tízezer láb magas vulkánra, a Haleakalára vagy a Nap Házára nyílik kilátás. Ez a vulkán szunnyadóban van, és utoljára 1790-ben tört ki. A Maui helikopteres túrákkal láthatod a vulkán kráterét és a vulkán déli oldalát körülvevő száraz, száraz földet.

A látvány valóban lélegzetelállító, és nem szabad kihagyni. Emellett rendkívül tanulságos is, hiszen közelről láthatunk egy szunnyadó vulkánt, amit nem minden nap láthatunk. A vulkán északi és déli oldalán azonban hihetetlenül más látvány tárul elénk. Ezek az oldalak buja és zöldek, és gyönyörű vízeséseket és gyönyörű bozótosokat láthat. A szigetnek ezen az oldalán trópusi esőerdők bővelkednek, és ez olyasmi, ami a légi úton kívül mással nem könnyen elérhető.

A Maui helikopteres túrák lehetővé teszik, hogy mindezeket a látnivalókat megnézze. A Maui helikopteres túrák során mindenképpen vigyen magával fényképezőgépet vagy videót, hogy megörökíthesse a táj szépségét, és otthon megmutathassa barátainak és családjának mindazt a csodálatos dolgot, amit a nyaralás alatt látott.

Molokai Maui

Fotó: Denys Nevozhai, @dnevozhai

A Molokai Maui helikopteres túrák egy másik szigetre visznek, amely azonban csak kilenc mérföldre van, és könnyen megközelíthető légi úton. Ez a sziget nagyon kis népességű, más kultúrával és tájjal. Az északkeleti partvidék egészét sziklák és távoli strandok szegélyezik. Ezek teljesen megközelíthetetlenek a légi közlekedésen kívül bármilyen más közlekedési eszközzel. A szigeten élő emberek még csak nem is látták ezt a figyelemre méltó tájat, hacsak nem vettek részt Maui helikopteres túrákon, hogy megtekintsék. Ha az időjárás esős és sok csapadék van a szezonban, akkor sok elképesztő vízesést láthatsz.

Az itt található sziklák a világ legmagasabb sziklái közé tartoznak, és a magas csúcsokról lezúduló vízesések látványa egyszerűen lélegzetelállító. A Mauiról a Maui helikopteres túrákkal tett rövid kirándulás megéri, hogy megnézzük ennek a természeti környezetnek a szépségét.

A Maui helikopteres túrák nagyszerű módja annak, hogy bejárjuk azokat a helyeket, amelyeket gyalog vagy autóval nem lehet elérni. A túrák körülbelül egy órán át tartanak, és körülbelül száznyolcvanöt dollár és kétszáznegyven dollár között mozognak. Sokak számára ez egy egyszeri lehetőség az életben, hogy olyan természeti tájakat láthassanak, amelyek nem lesznek újra elérhetőek. Ha fényképezőgépet és videót visz magával, hogy megörökítse a pillanatokat, akkor újra és újra átélheti a túrát, és az évek során visszaemlékezhet.

benne Utazás
Sierra Tarahumara
A kikapcsolódás, a kultúra, a történelem, a vadvilág és a túrázás izgalmas keveréke.