Egy étteremben nagyon sok teendő van napi szinten, az adatszolgáltatási kötelezettség pedig még nagyobb terhet ró az egységek tulajdonosaira és dolgozóikra egyaránt.

A megoldás egy jól felépített vendéglátó szoftver, amely megkönnyíti a tulajdonosok és dolgozók munkáját a rendelésfelvételtől a kiszolgálási folyamat végéig. Mivel úgy is rögítik a szoftverbe az aktuális fogyasztásokat, felütik a házhozszállításokat és minden olyan adatot, ami szükséges az étterem napi szintű üzemeltetéséhez, ezért egy jól felépített szoftver automatikus kiveszi azokat az adatokat, melyeket kötelező továbbítani az NTAK felé és el is küldi őket.

Mi az az NTAK?

2022-től az új törvények alapján minden vendéglátó egységnek és turisztikai attrakciónak kötelező olyan szoftver használata, ami adatokat továbbít Nemzeti Turisztikai Adaszolgáltató Központ (NTAK) felé. Szoftverünket mindig a legújabb igények szerint frissítjük, legyen az egy kormányhatározat vagy éppen a vendéglátó egységek tulajdonosi vagy dolgozói kérései.

A vendéglátó szoftver bevezetése a vendéglátóipar számára kulcsfontosságú lépés lehet, hiszen segítségével az üzletek a napi forgalmat gyorsan és hatékonyan tarthatják számon, ezzel is javítva a szolgáltatások hatékonyságát és a vendégek elégedettségét. A kötelező adatszolgáltatás bevezetésével az egységeknek fokozottan oda kell figyelniük az adataik frissítésére, valamint kiemelten fontos, hogy megfelelően tudják kezelni azokat.

Részletesebb tájékoztatóért tekintsd meg az NTAK-ról szóló PDF ismertetőnket

Adatszolgáltatás kezdő időpontja: 2023. július 1.​​

Szoftverünk:

  • Megfelel az adatszolgáltatási követelményeknek, tehát NTAK kompatibilis
  • Egyszerű használata miatt nem igényel előképzettséget
  • NAV összeköttetéssel rendelkezik a még pontosabb elszámoláshoz
  • Több mint 30 funkcióval támogatja a vendéglátósok munkáját

Ne hagyja az utolsó percre a kötelező szoftver kiválasztását, jelentkezzen bemutató előadásunkra és ismerje meg főbb funcióinkat és eszközeinket!

Kérjen tőlünk bemutatót most!

Kattintson a Bemutatót kérek gombra és kollégáink keresni fogják az időponttal kapcsolatban!

 Bemutatót kérek!