-
Nem kategorizált
-
ntak.hu folyamatok
-
#ÚJ - Fruitsys NTAK portál beállítási folyamat
-
Szolgáltató műveletek
-
NTAK Fruitsys Portál munkanap műveletek
-
NTAK Fruitsys Portál rendelés műveletek
-
Termékekkel kapcsolatos beállítások a Fruitsys-ben
-
#Archívum - Fruitsys NTAK Portál beállítási folyamat
-
#Archívum - Fruitsys NTAK portál funkciók
Szolgáltató létrehozása
Szolgáltató létrehozása
Az NTAK regisztráció két nagyobb részből áll:
- üzemeltető cég (szolgáltató) regisztrációja;
- vendéglátó üzlet (szolgáltatási hely) regisztrációja
Szolgáltató: Az a gazdasági társaság, egyéni vállalkozó, adószámos magánszemély vagy
egyéb szervezet, aki üzemelteti az adott vendéglátó helyet.
Szolgáltatási hely: Az NTAK-ban a szálláshely és a vendéglátó üzlet esetében több
szolgáltatást, akár egy időben is nyújtó helyszín. A
tevékenység tényleges ellátásának a helye, nem egyezik meg minden esetben a szolgáltató
székhelyével.
Ágazati adatok: Összesen háromféle ágazatot különböztetünk meg: szállás, vendéglátás és attrakció.
Fontos
Egy egység több ágazatban is kötelezett lehet adatszolgáltatásra, például szállás és vendéglátás. Ebben az esetben mindkét ágazathoz tartozó adatokat ki kell tölteni!
Szolgáltató regisztrációja
Új szolgáltató regisztrációjához kattints a gombra.
Ezt követően megnyílik a Szolgáltató regisztrációja felület:
Válaszd ki a cég típusát, majd gépeld be az adószámot. Egyéb szervezet esetén további adatokat kell megadnod.
Főtevékenység statisztikai kódja
Kattints a legördülő mezőre, majd válaszd ki a listából a cégre vonatkozó tevékenységi kört. Amennyiben nem találtál ilyet, választhatod az Egyéb opciót is.
Pipáld ki a mezőt, ha a vállalkozás AAM!
A Következő-re kattintva a Címadatok menüben töltsd ki a következő adatokat:
- Székhely, illetve annak a levelezési címe (a levelezési cím módosítható);
- Székhely kapcsolattartó adatai (aki végezni fogja az ügyintézést).
Sikeresen elkészült a szolgáltatód az NTAK rendszerében, a képen látható állapotot kell tapasztalnod:
Következik a Vendéglátó üzlet regisztrációja.
Ezen a képzésen a hozzászólás nem engedélyezett.
Tartalom megosztása
Hivatkozás megosztása
Megosztás a közösségi médiában
Megosztás e-mailben
Kérjük bejelentkezés hogy megossza ezt Bejegyzés e-mailen keresztűl.